Следвайте Гласове в  Пети път да не се направи правителство

...
Следвайте Гласове в  Пети път да не се направи правителство
Коментари Харесай

Борисов: Ще вложим огромно усилие да направим правителство. С който е патриот и народът избере

Следвайте " Гласове " в 

Пети път да не се направи държавно управление не е почтено към народа. Ще вложим голямо изпитание да създадем държавно управление, съобщи във Враца водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. С кой? С който народът избере, с който е родолюбец - отговори той на незададения въпрос с кого ще се коалира ГЕРБ след изборите.

Срещу чудовищната война на Путин в Украйна, с който е за европейските полезности - каквито сме ние от ЕНП. С тези ще вършим държавно управление, бе безапелационен той.
" 5-и път да не се направи държавно управление и да се оправдаем с президента, с цел да търсим локалните избори, това не е почтено към народа ", бяха точните думи на водача на ГЕРБ.
" ГЕРБ изрично победи Политическа партия и Демократична България.

Очаквах хиляди хора да се съберат в Пловдив поради чисто механичния общ брой Политическа партия, Демократична България и така нататък Изненада ме отиването на Петя Ставрева: там от думите, които съм чувал от нея в централата. Пет години евродепутат от ГЕРБ. Ако някой ме чуе да кажа една дума против Царя в миналото, да ми отреже езика. Човек би трябвало да има морал. На който си казвал " шефе " или " Ваше Величество ", не би трябвало да забравяш.
Кой е първи - тематиката не съществува. Само за 6 месеца неуспехът им ги докара до там да се събират дружно да ни бият ", сподели още Бойко Борисов, надъхвайки своите за идните избори. И даде отговор за какво Политическа партия не са останали сами, а са се събрали с други - видели са разликата от 10 %. " Нали са от положителните, за какво народът не ви разбра? Как - вие го съдрахте народа. По левче от всеки джоб сте извадили според от автомобила, напомпахте инфлацията ", упрекна някогашните ръководещи той.
" Две години страната компенсира бизнеса, от кое място ги взимаш тия пари - помпаш инфлацията. Асен Василев е цар, но народът обедня. Любимо на финансов министър е да отпусне инфлацията, това е скритият налог. Това е подобен обаян кръг. Има краткотрайно пълнен на бюджета. Що не са удовлетворени пенсионерите - сумарно 50-те лв., дето давахме ние, бяха 50 лева, а в този момент и 200 да им дадат, те ги харчат на първия пазар ", разказа някогашният министър председател.
Бойко Борисов насочи молба към министър Росица Велкова и президента Румен Радев - да изкара какви са параметрите на финансите на страната. " Когато обещаваш, а не знаем какви пари има, какво би трябвало да се заплаща, нямаме 3-годишна финансова рамка, може да излъжем. Може да кажем 30% подвигаме пенсии, но като ги няма парите? Ние сме почтени с хората ", съобщи водачът на ГЕРБ.
Борисов се ядоса и на строителния министър Иван Шишков и го прикани да пристигна до Враца и " да види в какво положение незаконното нбездействие обрича живота на жителите ". Той би трябвало да си вземе персоналната кола и да я строши. Според Борисов единствено от Ботевград до Враца има 1000 дупки, даже самичък е спукал гума. Лидерът на ГЕРБ прикани медиите да посочат нещо, издигнато от различен с изключение на ГЕРБ. " Да отида да взема ядка аз, да ми покажат по какъв начин добре се строи. Ще кажа евала ", добави той. Но се ядоса, че до Враца се пътува със междинна скорост 17-20 км в час. " Той да има шанс да стане основен проектант. Той на софиянци таква хубава работа ще направи, че след това ще ни търсят ", продължи с офанзивата към Шишков той.
Лидерът на ГЕРБ показа собствен диалог с производител от Варна, който му е споделил, че продава кашкавал на цена 9 лева, а в магазина го вижда на 34 лева " Срам нямате ли, кой ви позволи да грабите хората със 100, 200% надценка? Кметовете, организирайте пазарище и изкарайте производителите там два дни в седмицата. Производителите не смеят да се обадят. Ще създадем огромно изпитание да създадем държавно управление, с който българският народ избере, който е родолюбец, който е против чудовищната война на Путин в Украйна, който е с европейски полезности. Пети път да не се направи държавно управление не е почтено към народа и не би трябвало да се прави. Ако партиите не се вразумят, няма смисъл от съществуването им. Иначе излиза, че си играем с Политическа партия кой ще вземе Черния Петър ", уточни Борисов.
" Патриоти са тези, които кажат благодаря на Радев, че за две години прави каквото можа без партия и парламент. Не му благодаря за Киро, Асен и Рашков, които ни натресе. Той самичък сподели, че шарлатанията ще спре. Време е да се стегнем и да управляваме. За две години 6 пъти се събираме и приказваме едно и също. Те приказват, че ще подвигат пенсиите с 20%, в случай, че инфлацията е 40%. Дайте да стане 60? ", риторично попита той.
" Който изтегли " Черния Петър " и направи държавно управление, ще загуби локалните избори ", счита Борисов.
" Далавераджиите все споделят " е, има по какъв начин да стане " и те в този момент си го сложиха за слоган. Замислете се ", сподели той.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избра Враца за формалното разкриване на предизборната акция. Повече от 800 симпатизанти и членове на ГЕРБ се включиха в събитието. Те го посрещнаха със викания " Бойко " и " Победа ".
Кампанията ще премине под мотото " За постоянна България още веднъж ".
Водач на листата в региона този път е Красен Кръстев. На предходните избори листата водеше Петя Аврамова, която също бе на събитието.
Домакин бе кметът на града Калин Каменов. Който разгласи, че тази акция ще е частична акция и за локалните избори. " Какво получихме за 2 година - инспекции, наказания, разпра, закани. Това не бе разпра към мен, а към всички. Това е оценка по какъв начин не би трябвало да се прави, какви хора да избираме и на какви да се доверяваме. Дали на неузрели детски хора, които слагат себе си преди всичко, или на експерти, които могат да създадат крачка обратно ", добави той. И предложения на сцената всички водачи от цялата страна, както и листите от Враца, Видин и Монтана.
Каменов си пожела " огромният шлем - кметове на ГЕРБ във Видин, Враца и Монтана ".
Първи думата взе Николай Нанков, който нападна наследниците си в транспортното министерство. " Наближат ли избори, тематиката с автомагистралите става настояща за тези шарлатани, които втора година ни ръководят. За 2 година не построиха нито един метър, не предвижиха нито една процедура ", нападна той досегашните ръководещи. " Служебният Шишо Бакшишо под сюжета " Приказки под Шишовия шубрак " се разхожда по пътища, направени от ГЕРБ преди 10 година, с цел да взима проби ", съобщи Нанков. И го упрекна, че не ги взима по разпоредбите и демонстрира единствено една компроментирана на още стадий взимане проба.
" По време на ръководството на " Продължаваме промяната " имаше резултати: те се виждат в магазините, двоен и троен резултат в цените, инлфацията, обедняването на българите. Резултатите са в ущърб на всеки български жител. Средна инфлация от 20%, депозитите в банките намляват, има взрив на бързите заеми. Това е явен сигнал, че в България обеднява. Знаем по какъв начин да решим този проблем, при ГЕРБ инфлация нямаше ", съобщи Делян Добрев.
" Специален град, специфични хора. Малко недосегаем, само че по този начин е с хубавите работи. Надявам се това скоро да се промени. Ние към този момент сме спечелили изборите. Имаме отговори на всички въпроси: по какъв начин, къде и за какво. Ако предходни години сме си говорили кое може да се построи първо, заводи, вложения, обучение, просвета, индустриални зони, в този момент водим различен разгвоор като от 90-те години: по какъв начин да спрем инфлацията, по какъв начин да спрем мигрантския напън, по какъв начин да успокоим страната. Трябва да има държавно управление, само че би трябвало да разбираем на всички, че смисълът на политиката не е да си направиш един прекрасен пердах с другия. Смисълът е да намираш решения, не да създаваш проблеми ", акцентира заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.
 

Източник: epicenter.bg
 
 
 
 
05 Март 202317605 Март 202337305 Март 202362205 Март 2023160205 Март 202330605 Март 20231341КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023115128 Фев 202394604 Март 202383403 Март 20231988
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР